Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glycerol


Det är som att gå i vatten, eller glycerol
När benen glömt bort hur man går

Det är som en dimma
mellan hjärnan och kroppen

Det är som att inte längre kunna ljuga
När hjärtat glömt bort hur man ler


Det är då han åker hem till sitt




Fri vers av Matilda.k
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 17:38



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Fint skrivet!
Massor av känsla
och bra uppbyggnad!
Gillas!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina]
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k