Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är värt det

När jag ringer
och du svarar
och jag hör
din röst
vet jag
att det är värt det
det är värt
ovisshet
och att inte veta
vad jag vill
och behöver
och vad jag kan få
all nervositet
och längtan
det är värt det

Det är värt det




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 21:52



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Håller med Larz
det tär.
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Ovisshet nöter ned oss.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex