Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löjligt

Jag blir så löjligt
glad
av dig
det känns fånigt
och löjligt
och nästan lite
patetiskt

Vi passar ju
inte
ihop alls




Fri vers av Tea Alex
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 21:54



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Visst är det då lustigt
att det finns attraktion
precis som plus och minus
på magneten
2009-01-11

  Måna N. Berger
Typiskt kärleken! Så där gör den; bygger broar..
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Opposites attract.
Det viktiga är ju att känslan är ömsesidig och att ni själva anser att ni passar bra ihop.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex