Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nötta minnen

Vissa personer
bara går förbi
säger några ord
sen skiljs vi åt
vi tänker inte mer
på varandra

Andra
stannar som kvar
i mig
innuti mitt innersta rum
där inte så många får plats

Ni vilar
som en liten porslinsfigur
ett barn har kärt
Små skatter
även om vissa
av er
är minnen
från länge sen

Nötta minnen
rostar aldrig




Fri vers av Tea Alex
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 22:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja så är det ju.
En del bevarar vi
i vadderade rum
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas jag tillhör porslinsfigurerna.
Har alltid känt mig skör.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex