Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag som mest behöver det

Om jag slutar
höra av mig
känner du min
frustration
ändå?
På nåt magiskt
sätt
känner du kanske
vibbar
av min obeslutsamhet
och ringer
när jag som minst
vill det?
När jag som mest
behöver det?




Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 22:04



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Prova vetja :-)
2009-01-11

  prinscess VIP
kör hårt mot de hårda
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Ibland får man sätta hårt mot hårt och liksom "lägga ut ull", pejla...
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex