Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsordsjonglörens första april






Gräv inte en grop åt andra
om du bor i glashus

den som kastar första stenen
kan lätt falla själv däri




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP