Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånar mig, tänker, vrider, vänder. Hur länge orkar man internetdejta egentligen?


Vem ska jag säga

Vem
ska jag säga
Akta dig
för puckon
och djupa vatten
VEM
och när ska det hända?
Gå aldrig aldrig
bort från mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 10:29



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja den frågan ställer sig nog många
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Jojje Wadenius härskar!

Ja, internet är en besynnerlig tummelplats.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex