Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LITE dramatik och romantik kan man väl få en måndagsförmiddag iaf?


Som stormen river

Som stormen
river
öppet hav
var det nån som sjöng
här är det
förbaskat
vindstilla
och tyst och det
som kanske
kunde bli en
liten ministorm
mojnade snabbt

Kom hit!




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 10:34



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja man måste få känna dramatik ibland
det är väl det som är att leva
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen situationen.
Det skall ju trots allt kännas att man lever.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex