Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hårt ska jag skratta?

Mötesplatsen
eller spray date
eller 7e eller kanske
nåt annat ställe
Det finns massor
av ensamma
människor
som letar
efter sällskap
en januarinatt

Vad ska jag
skriva
för att lätta
din ensamhet

Vilket foto
ska jag välja
för att vara
det du vill ha?

Och hur hårt
ska jag
skratta
åt dina skämt
när du ber mig
om det




Fri vers av Tea Alex
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 10:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägra kompromissa!
Var den du är!
En festlig, ärlig och glad tjej.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex