Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätkontaktsidor...bagatell



Kvinnorna visar
sina bröst föga tröst för
en som försöker
få ögonkontakt blicken
sägs vara själens spegel

ett undantag som
bekräftar regeln är om
brösten kan tala
så vitt jag vet har ännu
ingen man bekräftat den




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 19:13



Bookmark and Share


  Maria Natasja
You are the maaaan!
2009-01-13

  Miss Mod
Regelbrott - ingen bagatell
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP