Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en karl som inte ringer 2

Eftersom du ställde frågor till mig idag är det ju inte mer än rättvist att jag ställer några till dig också, för rätt ska ju vara rätt eller hur?

Jag tänkte såhär, jag vet inte alltid vad jag vill, frågan är om du vet vad du vill vilja? Eller om du vet vad du vill att jag ska vilja att du ska vilja? Eller om du vet vad du vill att jag ska vilja att du inte ska vilja? Och frågan är om du ens vill att jag ska vilja det. Ibland vill man inte saker man vill och ibland vill man saker man inte vet och ibland vet man inte vad man vill. Det är ju inte mer komplicerat än så.

När du ändå håller på och funderar över det här kan du ju fundera över om du är en sån person som tycker om att vara tydlig och inte vända och vrida på saker för mkt eller om du gillar att vrida ut och in på grejer för att allt blir så tydligt då. Om det är viktigt för dig med tydlighet och att man är konstruktiv och kreativ eller om destruktivitet är något som lockar lika mkt när man skapar? Att du är en känslig kille har jag redan förstått men det betyder ju inte alltid att man är medveten om sitt eget viljeskapande, eller är det någon annan som skapar det du vill, tex är din vilja situationsbaserad eller är du född med den?

Rätten att vilja är din iaf, det kan du få i present. Blir turkost papper bra?




Fri vers av Tea Alex
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex