Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag förmiddag

Jag antar
att det är
viktigt
på nåt vis
för annars
skulle jag
ha slutat
för länge sen
Skrivandet
blir en port
till något nytt
när orden
landar
på min tunga
förstår jag
innebörden
av
frihet

Inbillar jag
mig
Sen applåderar
jag någon
som skriver
knulla
tar en kopp te
och stuvar om
i min bokhylla




Fri vers av Tea Alex
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex