Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssanning 119 - Sanningen om politiken

Gott och ont,
en evig kamp

Politk är
när människor tar gott och ont,
alltså kampen,
stönar
och säger: kompromiss
- vilket i sagovärlden skulle låta fånigt
och det är därför alla söta historier handlar
om prinsar och inte om Göran Persson




Fri vers av puzzlekid
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-08-25 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid