Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara jag som ska vara rädd om honom!!!


Det vi vill ha

Det är ju
inte bara
ditt hjärta
det handlar om
det är mitt
och vårt
gemensamma
som vi fyller
med det vi vill ha
och behöver

Om vi ska ha
en relation
måste hjärtat
vara öppet
men ändå
försiktigt
fyllt
av närhet
och längtan
och lite jävlar anamma
tror jag

Kanske lite
falukorv och
mormors mjölkkokade
makaroner?

Det är kärlek




Fri vers av Tea Alex
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 22:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Falukorv och makaroner...Då är jag såld direkt!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex