Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog, 17 år gamal, hösten 2001 i en trafikolycka.


Min syster, du älskade

Min syster
du älskade
vackra
underbara onåbara
Du är så långt borta
jag känner dig
ändå
precis brevid mig
Jag minns din doft
och dina händer
jag vill följa
dig till främmande
länder
Allt är nära
allt är långt ifrån
Du var bara
oss given
ett kort tag
det var ett lån

Det har gått
flera år
Kärleken
tar visst aldrig slut
Ibland har jag
hatat
min kärlek till dig
Den ger mig
sorg





Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-13 11:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ju större kärlek, desto djupare sorg. Det är kärlekens pris. Men i sorgen lever de älskade kvar. Tiden lindrar smärtan, men inte tomhetskänslan, den kommer alltid att finnas. Dock lyser minnet där.
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Smärtan måste vara fasansfull.
Svår för oss som aldrig haft syskon att begripa. Men ändå så påtaglig.
2009-01-13

  dalida_bl
Nej, det är inte sant att tiden leker alla sår

tiden tar bara föraltid ifrån oss en del av oss....
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex