Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog, 17 år gamal, i en trafikolycka 2001.


Mina minnens garderob

Allt blir så nära
när du är borta
Det som är här
märks så väl

Jag lever nu
jag har gått vidare
men ibland
går jag till
mina minnens garderob
och öppnar
en av mina
minneslådor
Där finns boxar, och
askar
och små små skrin

En del stora bruna, en del
mönstrade
och en liten rosa ask
med ett hjärta på
Där i ryms all
min kärlek
till dig
All

I en enda
liten ask
finns du
och ditt hår, det var så långt
och självfallet dansade
i din vind
som bara var din
Vi kände den












Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gripande och fylld av ömhet.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex