Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag döptes 1995 tillsammans med min goda vän Nina. Vi fick en varsin ask av våra mödrar.


en doppresent

En liten ask
oval
med ett träd,
ensligt
berg bakgrunden
en väg,
eller var det en å

En doppresent
från 95
Nina




Fri vers av Tea Alex
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 16:23



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Låter fint
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på vuxendop, men presenter är alltid trevliga.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex