Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konflikthantering, inte alltid det enklaste.


I tanken formas problemen

Molande
känsla
av frånvaro

I tanken
formas
problemen

Genom en
rösts tveksamhet
föds våndan

Att svara
eller vara
blev frågan




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gör er inga bekymmer, säger Bibeln. Grekiska grundtextordet för "gör" är "tillverka".
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex