Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivhäfta och skrivklåda

Om jag får
skrivhäfta
och skrivklåda
samtidigt
vill du då
klia mig
på ryggen
för att
lugna mina
ords begär
mina behov
av kreativa
tankar




Fri vers av Tea Alex
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 12:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Självklart
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Any time.
2009-01-14

  Måna N. Berger
Ett olidligt tillstånd! Kliar du min rygg så kliar jag din :)
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex