Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädd för dagen

En BH
som sitter snett
eller lite
vindt
på nåt vis
kan förstöra
min självkänsla
min insikt
för den dagen
Kläderna
ska vara bra
sitta perfekt
närmast
för att
tankarna
ska kunna vandra
Det är en
sån liten grej
en petitess
för andra
men för mig
viktigt
Nyansen
av svart
på mina koftor
lugnar mig
En ny blå
färg
på en topp
gör mig glad
och ett par
uttvättade
strumpbyxor
MÅSTE
slängas




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 12:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är med andra ord alltid up to date.
Men allt klär en skönhet.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex