Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå torsdag

Jag vill skriva
något roligt
och underfundigt
och lite skojigt
men så blev
det bara
det här tråkiga
och vanliga
och alldeles alldeles
torsdagsgrå
istället



*surar*




Fri vers av Tea Alex
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 10:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Gör som Nalle Puh, önska glad torsdag och fråga om du inte får lite honing :)
2009-01-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Men med glimten eller hur :-)
2009-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Mas que nada, amiga.
Tråkigt är det aldrig när du skriver.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex