Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver ett extrajobb men har sanslöst motstridiga känslor när det gäller att prata med folk jag inte känner i telefon.


Jag borde ringa

Jag umgås
med Sara
och tvättar kläder
och diskar och städar
istället
för att ringa

Jag borde ringa

Jag behöver
ju ett jobb
och de behövde
ju folk

Jag borde ringa

Jag vattnar blommor
vad är jag rädd för?
Att de ska svara?
Vad ska de säga?

Jag borde ringa

Jag ringer
"återkommer den 19 jan"

Typiskt!




Fri vers av Tea Alex
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-16 15:41



Bookmark and Share


  miss angelique
Typiskt när man väl tar mod till sig!
2009-01-17

  Transparent Deoderant
Känner igen mig så mycket i denna texten, varför skall det ta emot så?? Bra skrivet!:)
2009-01-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du kommer vinna.
2009-01-17

    misan
ja precis. så känns det. och idag är jag stolt för jag lyckades ringa fler gånger :)
2009-01-16

  Måna N. Berger
"Typiskt!" sa hon, med en illa dold suck av lättnad.. :)
2009-01-16

  prinscess VIP
det känns igen
2009-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Det där är en kamp även för mig.
Det är alltid lättare att söka jobb via e-post eller brev.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex