Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättstugan

Tvättstugan
är full
av maskiner
och ful
i sin ensamhet
Gamla skrotiga
och nya fräscha
tvättmaskiner
trängs
På golvet
en strumpa
Väggarna behöver målas
och golvet
bytas ut
Snälla bara
bränn hela
skiten
Är det någonsin
någon som städar
här?
Som att polera
en bajskorv




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 15:45



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Kul du
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Ha, ha!
Sopa jordgolv.

Svettstugan.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex