Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i natten

Mitt i natten
bortom
mina vinglas
skrik
efter mer rödvin
vaknar
längtan
efter närhet

Jag bäddar
rent i sängen
och låtsas




Fri vers av Tea Alex
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex