Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvin

Rödvin
denna dryck
av vuxenhet
som jag inte
förstod
förrän
i somras
Blir man vuxen
en natt
i Juni
när man råkar
få fel glas?




Fri vers av Tea Alex
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 00:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej, jag känner sådana som druckit ur fel glas hela sitt liv, och ändå inte blivit vuxna... Du är mycket mer vuxen än de!
2009-01-17

  Transparent Deoderant
Det beror på vilken smak man har;)
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex