Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i natten 2

Mitt i natten
vaknar djuret
hon där inne
långt långt
som sov
Sällskapssuget
sällskapsdjuret
Håll om mig
när jag ska sova!
Pilla mig
i håret!




Fri vers av Tea Alex
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex