Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'passionen...' av ewa-britt inspirerte


Kritik på en text (132)








det värsta med att alltid vara som
uppkopplad till passionen för livet
är att den får andra att tro du
är för upptagen och ej tillräckligt solo

för att spela med i laget av vilsekomna själar
som ständigt går på jakt
i att söka kärleken
och spela denna nästan hästsportpolo




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-01-17 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP