Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siluett med doft av tjära...bagatell



Gisten eka på
land doftar tjära struken
med en varsam hand
hennes öde beseglat
havet syns genom borden

öskaret ligger
bland förmultnade garn ett
ett spindelnät svajar
i morgonbrisen
solen stiger upp i öst

sipprar igenom
ett skelett som hittat ro
ett monument på
en strand dagligen vårdad
av förre ägarens hand




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP