Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ses senare...ingen bagatell



En röd ros till dig
påminnelse från mig om
att jag saknar dig




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 19:52



Bookmark and Share


  thyra
Gullig, alls ingen bagatell :)
2009-01-18

  prinscess VIP
vad vackert skrivet en tillägnan
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP