Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att aldrig berätta något.


Mitt i natten finns det inga änglar

gråt inte oavsett vad som hände nyss
säg ingenting
behåll din svarta verklighet för dig själv
låtsas utanpå
som om problemen inte är sanna
stanna inte upp
tankarna är enklast undanträngda

bara blunda
mitt i natten finns det inga änglar
de är trötta
vaknar först till morgonen

berätta inte
du vet inte vad som händer sedan
behåll lugnet
ingen ser ett kaos som finns inuti
att det inte fungerar i längden
vet du
men fortsätter ändå
det är en falsk trygghet
men den nästan enda




Fri vers av Elin E
Läst 396 gånger
Publicerad 2004-05-29 14:13



Bookmark and Share


    André
med en oro.... Bra dikt. Vet nog hur det känns.
2004-06-05

  Hans w-art Westlund VIP
jag blev sorgsen av din dikt...men om den berör är den bra...hoppas att du finner någon ängel även i natten...
2004-06-01

  Sara Hedgren
Den här gillar jag.... Många sanningar speglas här... Många....
2004-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Elin E