Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var bjuden på fest ikväll, men behöver vara ifred ett par timmar. Jag finner lugn i att tända ljus och skriva.


Jag valde bort

Jag har valt
bort
fest och skratt
och stoj och stim
för svart och skön
ensamhet
Det vita
i min gammaldags
duk
framför mig
och det svarta
stora
mörkret, vintern
utanför
ger kontraster

Att skriva
och att läsa
är att andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 18:12



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ibland behöver man vara själv.
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Ett förnuftigt val.
2009-01-17

  ockerconny
Hade du valt annorlunda hade dina ord blivit detsamma..
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex