Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver man komma till tro igen. Som den här veckan. Inte en tvekan sen 1994.


Jag har valt

Jag har valt
en ny väg
mot en ny värld
jag upptäckte
att jag
redan levde i
Jag var framme
redan där
när jag började
leta
Du finns
i mig
genom mig
överallt omkring
mig
Du ger
mig kraft
Du ser
mig här
och jag vet
att du finns




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 18:14



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Det ABSOLUT viktigaste valet i en människas liv, Lindy.
Jag kan bara lyckönska dig och önska dig Guds rika välsignelse.
Jag tycker det är underbart att du proklamerar din tro och delar med dig på detta fina sätt.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex