Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag ville skriva en sommarvisa" var det någon som sjöng. Själv vill jag skriva om min längtan.


Min längtan

Jag ville skriva
om min längtan
till dig

Om två månader
som varade längre
än en hel vinter
och hur mina förhoppningar
växte sig stora
knakande som växter
som ser vårens soliga strålar
över grådaskiga tunna blad
och förväntningar kantade min väg

Kände du
min längtan
vad det därför
du tog din grabb och gick?

Jag ville skriva
om min längtan
till dig
och all kärlek
jag vågade känna
och uppleva och
ta emot
i dina blickar
men det blev
bara tomma rader

Om du kommer hit
ska jag fylla dem
med dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 10:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det var Mats Paulsson.
"Visa vid vindens ängar".
En del av min barndom...

Dessa två månader måste ha varit oerhört laddade.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex