Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän skickade en väldigt vacker bön till mig. En rosenknopp i min inbox!


Små rosenknoppar

Man kanske borde
skicka poesi
till varandra
ibland
böner och vackra verser
Ord som tröstar
håller om
och håller av
Små ord
av längtan
och närhet
Som små små
rosknoppar
en del utslagna
en del inte
doften sprider sig
i rummet
Vi andas kärlek
i vår vänskap





Fri vers av Tea Alex
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fint att tänka på varandra och förmedla uppbyggelse och hopp.
2009-01-18

  micke marin
Det tycker jag verkar som en bra idé... för alla som inte har poeter.se
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex