Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa korta historier kommer vi ihåg bättre än flera år långa. Tydligen.


Det var jag

Det var
så vackert
Jag tyckte
jag var vacker
när du klädde av mig
blev jag
just
vacker

Dina blickar
mot min hud
det brände
av längtan

Din beröring
skälvde
mina lår
och mina tår
blev plötsligt
söta

Min uppfattning
av ordet vacker
blev förändrad
Det blev
mitt ord

Det var jag







Fri vers av Tea Alex
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 11:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
man blir vacker av att känna sig älskad...
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver känna sig beundrad.
Det har jag aldrig fått göra.
2009-01-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt, när din älskade kan se dig
så vacker som du är. Du speglar dig
i hans blick. Och kan känna själv
hur vacker du är. Underbart, underbart
Något som alla borde få känna
2009-01-18

  micke marin
Så det kan bli :)
Glad sak det här!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex