Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

När orden
blev ljumma
och mina
minnen var heta
började sorgen
sprida sig
i min kropp
Sorgen efter
din intensiva
närhet
Jag önskade
så många saker
men fann
blott en

Saknad




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 11:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är alltid en som älskar mest...
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Menar du att det gick slentrian i det hela?
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex