Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oueuedshsa

även med jesus under sängen vrider jag mig sömnlöst om natten
är du på en lycklig plats där tiden bara strävar efter att hinna ikapp sig själv
var vi en väntan på ett förutbestämt möte mellan konturlöst svartvita världar
kedjade själar med rik fantasi som dyrbaraste smycken
en fristad från kulisserna som målats kring oss genom andras ögon
kände du mig långt innan jag berättade mitt namn
eller fångade du endast hjärtat jag hysteriskt kastade mot nästa man jag mötte på gatan
du gav livet en mening ej värd att tvivla på, jag älskade dig som substitut för alla som aldrig delat min sanning
och dina händer var de enda som fick röra
även med jesus under sängen är jag outhärdlig utan dig




Fri vers av blablablalala
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 22:48



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
vacker sorgsen text!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

blablablalala