Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad..

Du föddes naken och fattig, inga ägor hade,
allt du hade var dig själv och det var tillräkligt.
Nu äger du ting men endast i din dårskap.
Du äger inget,
Du är ägd av det du identiferar dig med.
Lika djup som en vattenpöl
och du finns ej mer!




Övriga genrer av Gangleri
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri