Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårets humor

Det nya året invigs i krig, raketer med svart krut däri.

Smällar till höger och vänster skådar en naken karl i sitt fönster.

Vitsken på himlen svart, frugan sköt en hemlöskatt.

katten är död ropar barnen i byn, när ett bortsprängt katthuvud  flög över skyn.

Blodiga barn till mamman vänder, men de fick ta saken i egna händer




Fri vers av Gangleri
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri