Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till kamp

Dagen då du slutar kämpa är dagen universum våldsamt rövknullar dig...
Kämpa eller rulla åt sidan och dö, Ditt val! Och låt ditt stridsrop ljuda etern!




Övriga genrer av Gangleri
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri