Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykologens kommentar!

''Det är viktigt att du inte kommer hit för min skull utan för din egen!''
Finner inga ord...
att du..
tror..
hoppas...
att du är..
värd...
så.. mycket...
för mig..
Men det är du ej, jag lovar dig.. Du betyder inget för mig..




Övriga genrer av Gangleri
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-19 11:01



Bookmark and Share


  Svartsilver
Aj!! vass dikt.
men ingen ska tro den är så viktig så den stampar på den andre.
bra!
2009-01-19

  MeAmmie VIP
Det där var skarpladdat med det intet man känner sig när man ska lägga ut sitt liv! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-19

  stella
Här sätter du fingret på ett allvarligt psykologproblem! :)
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri