Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lever jag?

Jag har en kniv i mitt hjärta.

Så fort jag visade mig så högg ni en kniv i mitt hjärta.

Jag får aldrig le , jag får aldrig skratta , jag får aldrig känna någon riktig kärlek i mig , så Gud , varför lever jag?

Varför skapade du mig?

Visste du att det skulle bli såhär?

Ville du att jag skulle bli såhär?

Ville du att jag skulle gråta mig till sömns varje kväll?

Ville du att jag skulle få ångest varje kväll och känna en sån otrolig smärta i mig?

Varför lever jag?

Varför skapade du mig överhuvudtaget?

Fattar inte du att världen skulle vara hur bra som helst utan mej?

Och jag skulle slippa må dåligt!!

Jag hatar dig inte Gud!!

Jag älskar dig , men jag bara frågar!

Jag vet inte hur länge jag kommer klara av att leva.

Jag låtsas vara glad , jag skrattar och ler , men skrattet och leendet är bara falskt.

När mina kompisar kramar om mig så vill jag bara hålla fast , vara i den famnen för evigt.

Aldrig släppa taget.

Fattar inte en endaste människa att ord sårar!?

Fattar ingen att när man sagt det och sen säger förlåt , så kommer orden aldrig försvinna.

Dom kommer att finnas där.

Och gnaga i mig.

Jag känner att jag vill ta mitt liv , men ja tror inte att jag klarar det.

Men snälla gud!!

Svara på min fråga , varför lever jag?




Övriga genrer av missan13
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 21:06



Bookmark and Share


    baruk
Nej, också en så ung människa som Du - och inte gammal, som jag, kan ofta undra: varför lever jag. Det kan verkligen kännas som knivar i hjärtat ibland! Det kan upplevas som att man aldrig varken kan - eller får - vara glad. Skrattet är oerhört avlägset. Och, om man inte heller "får känna någon riktig kärlek" så kan man verkligen undra, varför man - egentligen - lever. Varför har du skapat mig, Gud? Var det just så här du ville att jag skulle bli och vara? Vill du att jag ska känna ångest varje kväll och kanske en gråt, som aldrig kan få utlopp? Kanske skulle världen vara bättre mig förutan!

Och detta "förlåtande", när orden man sagt, eller man fått ta emot - som sårat så djupt - egentligen aldrig försvinner? Men det finns någon, som ÄR själva förlåtelsen, fastän vi ofta inte kan erfara detta!

Tro mig: Självmord är aldrig någonsin lösningen! Det finns endast en lösning, och den heter KÄRLEK!

Gud svarar, kanske, om vi försöker höra hans ord inom oss: MED EVIG KÄRLEK HAR JAG ÄLSKAT DIG. JAG HAR KALLAT DIG VID NAMN. DU ÄR MIN.
2009-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Jesus älskar dig.
Du finns för att Han har en plan för ditt liv.
Tyvärr har vi en fiende, Satan som på olika sätt försöker hindra Guds vilja från att ske.
Han har sina mänskliga redskap.
Men den som håller fast vid tron på Jesus triumferar.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13