Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSEKVENS

Jag kämpar

Hellre

Än Att Ge Efter

Samhället Får Lägga Sig

Inte Jag

Samhället Får Gå Under

Inte Jag




Övriga genrer av Malinovskiij
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 21:31



Bookmark and Share


  Miss Mod
Uppbyggande, ska ta och bokmärka och läsa ibland.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Malinovskiij
Malinovskiij