Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror...

... att jag börjar bli allergisk mot nånting, men vet inte vad eller varför?

(om jag stava fel på nånting, kommentera inte det.)




Övriga genrer av Majida.Nightshadow
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majida.Nightshadow
Majida.Nightshadow