Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smula ombytligt






Tänk
jag har
så för underlig smak

än tittar den fram
där fram
än där bak




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 18:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, men det är väl bra att den är rörlig och inte fastnar. Annat är det med nararna, de finns bara där bak och sitter som fastspikade.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP