Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våndas

Jag har varit
så trött
i huvudet
och i själen
Jag har
varit ledig
och det har tärt
på mig
tankemässigt
För många
lediga stunder
och för lite
vettiga saker
att göra
har satt spår

Jag behöver
ett schema
att följa
och uppgifter
att göra
Emellanåt ledigt
men annars
ett jobb
eller plugg
eller båda

Nu sätter det igång
skolbänken ropar
Nu får jag
våndas
över vardag
istället
för ledighet




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-01-20 19:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vänta bara tills du blir pensionär! *skrattar*
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
"Too much time to think, too little to do", som Stranglers sjöng.
Det är avkopplande att byta blomjord i krukorna, skotta snö, byta vatten i akvariet eller svabba parketten.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex