Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag levde ihop med en man i flera år, men nu sen lite mer än ett halvår är jag singel igen. Trivs oftast bra med detta.


Inte bara jag

Jag skulle sova
precis som vanligt
druckit te
och tagit det
lugnt
precis som
jag brukar
men sängen
lockade inte
trots varm pyjamas
och frisk luft
i rummet
och många
mjuka kuddar
lockade inte sängen

Den var så stor
och jag så liten
"Det behövs nån mer"
tänkte jag
"det kan inte bara vara jag"
Inte bara jag
i den stora sängen

Jag la mig till slut
lakanen svettades
längtan
efter någon




Fri vers av Tea Alex
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-01-20 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var det ensamt i lilla jamasen...?
Aaaawww...
Själv sover jag alltid ensam, men, men...

2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex