Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satt och lekte med guran igen och några toner överföll mig.
De krävde att få sjungas tillsammans med innehåll




Mellan aska och salt

Det var sommarn -84
Vi var brothers in arms
bara sommarbarnsligt yra
och allt det där som pojkar gör
som pojkar gör

Vi kännde inte till men
finns bara enkel biljett
vid elden där på stranden
Livet verkade så lätt
verkade så lätt

Mitt emellan mellan eld och vatten
Mellan aska och salt
ett enda ögonblick av tiden
Ett sånt som förändrar allt
förändrar allt

sen kom dimman genom natten
såna bilder sitter kvar
med gitarren tyst i handen
i alla mina dar
alla mina dar

Mitt emellan mellan eld och vatten
Mellan aska och salt
ett enda ögonblick av tiden
Ett sånt som förändrar allt
förändrar allt




Fri vers av Roger VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 00:00



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
Tack för att det äntligen kom en text.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP