Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött på lögner

jag är trött på alla som ljuger
ljuger för mej
kan ni inta bara säga sanningen
jag vill inte höra en lögn
jag vill veta som det är
alla lögner gör mej svag,
och dom bildar massa sår
sår på mitt hjärta
snart kommer det spricka,
så många sår jag har
jag går och bär på det hela tiden
snart klara jag inte mer




Övriga genrer av Jennii<3
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennii<3
Jennii<3