Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelsedagspresent

Jag beställde
mord
åt min mormor
hemska historier
om slakt och blod
och ångest
och sådant
i pocketform
såklart
engelska kommisarier
som rotar
i familjehemligheter
mörkare
än den stängaste garderob

Fyller man 80
så gör man




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är en snäll och rar dotterdotter du, Lindy.

"Murder she wrote..."
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex